امنیت کلید های ضد سرقت
اولین کاربرد و استفاده از رمزنگاری در اتومبیل ها ؛ استفاده از تراشه های ایموبلایزر (سامانه ضد سرقت خودرو یا کلید های ضد سرقت) بوده است که از آن زمان تاکنون سازندگان خودرو آن را به اتومبیل اضافه می کنند. در این نوشته ، ابتدا در مورد استفاده از تکنولوژی RFID در ایموبلایزر و سپس امنیت انواع خودروهای مختلف ، بحث می کنیم. اکثریت مبحث مقاله بر روی پنج تعرض و حمله ایی که بر روی کلید های کد دار (key fobs) و ایموبلایزرها انجام می شود، تمرکز دارد. اول، حمله توسط پارازیت (امواج الکترومغناطیسی با هدف از بین بردن و ایجاد اختلال در شبکه های رادیویی) است که در آن مهاجم از طریق ارسال سیگنالهای مزاحم (garbage data) در همان فرکانس برابر با فرکانس کلید کد دار ارسال می کند تا از رسیدن سیگنال کاربران به خودرو جلوگیری کند.
در نتیجه صاحب خودرو قادر به بازگشایی قفل و یا قفل کردن نیست. دوم، حمله بی سیم RollJam Wireless است. در این حمله، دستگاه RollJam به طور مشابه سیگنال کلید کد دار ضد سرقت را از رسیدن به خودرو مسدود می کند، اما آن را نیز ثبت می کند. صاحب خودرو دوباره کلید قفل یا بازگشایی قفل را می فشارد و این کد نیز توسط دستگاه RollJam ذخیره می شود اما اولین کد منتشر می شود و ماشین قفل یا باز می شود.
سپس حمله ( تهاجم) قادر به استفاده از دومین کد برای دسترسی به خودرو در زمان دلخواه است. سومین حمله یا تهاجم؛ حمله بازپخش (relay attack) است که سیگنال کی فوب را در فاصله بزرگتری حمل می کند تا مهاجم بتواند ماشین را باز کند و یا شروع به کار کند.
حمله بعدی حمله به ترانسپوندر رمزنگاری Megamos است. در این جا، این حمله به سیستم ضد سرقت قادر به شناسایی کد برای بازگشایی و راه اندازی ماشین از طریق نقاط ضعف در رمز نگاری است. و در آخر، یک مهاجم می تواند با استفاده از یک توالی طولانی که شامل رمز عبور برای ورود به وسیله نقلیه است، به صفحه کلید در هنگام استفاده از کد راننده ، حمله کند.